Då behöver du akut tandvård

I de flesta fall är det kraftig tandvärk som är skälet till att man kan behöva akut tandvård. Alla som någon gång haft tandvärk kan intyga att det inte alls är något trevligt, och i de flesta fall är det därför viktigt att man får hjälp så snabbt det bara går. Det är just när det gäller detta som akut tandvård kommer in i bilden. Det kan också handla om att du skadat eller slagit ut en tand.

Få en tid hos oss samma dag

I majoriteten av fall kan du få en tid hos oss redan samma dag när du kontaktar oss och är i behov av akut tandvård. Vi kommer då inte bara att se till så att du blir av med smärtan utan även göra de åtgärder som krävs för att åtgärda orsaken till smärtan. Rör det sig om ett extra komplicerat fall kan vi förse dig med en provisorisk lösning redan samma dag och sedan boka in dig för en ny tid inom kort där vi kan ställa allt till rätta permanent.

Vi accepterar delbetalningar

Vi är fullt medvetna om att tandvård i vissa fall kan bli en dyr historia. Just därför accepterar vi delbetalningar, detta så att du ska kunna vända dig till oss mer eller mindre oavsett hur din ekonomiska situation ser ut. För att kunna göra det samarbetar vi med långivaren Wasa Kredit. Med deras hjälp kan vi erbjuda flexibla och smidiga betalningslösningar åt våra patienter. Pengar är med andra ord inte något som ska behöva stoppa dig från att vända dig till oss för hjälp. Ta kontakt med oss för mer information om detta.